FRANCOLA MAVİ
Yoğurma süresi kısa ve orta kuvvette olan bu ürün kısa süreli fermentasyon tekniği ile üretim yapan matador fırınlar için geliştirilmiştir. Edebali ürünü ile paçal yapılarak da kullanılabilir.
FRANCOLA YEŞİL
Tek başına ekmeklik performansı çok iyi olan,protein su kaldırma değeri de yüksek bir üründür. Kuvvetli ve işlemesi kolay bir üründür. İhtiyaca göre Edebali ve Francola mavi ürünü ile paçal yapılabilir.
EDEBALİ
Karafırın şartları için uzun süreli fermentasyon şartlarına dayanıklı, kuvvetli ama işlemesi çok zor olmayan bir undur. Protein ve su kaldırma değeri yüksek,ekmeklik kabiliyeti çok iyidir. Tek başına kullanabileceği gibi zayıf unlarlada paçal edilebilir.
EDEBALİ LEZZETİM
Özel aromaya sahip, karafırın şartları için uzun süreli fermentasyon şartlarına dayanıklı, kuvvetli ama işlemesi çok zor olmayan bir undur. Protein ve su kaldırma değeri yüksek,ekmeklik kabiliyeti çok iyidir. Tek başına kullanabileceği gibi zayıf unlarlada paçal edilebilir.
VALA E
Seri üretim yapan kombine ekmek işletmeleri kullanımı için üretilmiştir. Orta kuvvetteki bu un kısa sürede yoğurulabilmektedir. Hızlı fermentasyona uygundur.